2006. VI. 25.
Itthon kevés musicalekről szóló könyv jelent meg, míg külföldön jócskán találni. Éppen ezért hozom a jó hírt, miszerint várhatóan ez év karácsonyára elkészül egy könyv a 25 legnépszerűbb musicallel, köztük a Jekyll&Hyde-dal. A szerzőnek sok sikert és reméljük, hogy valóban karácsonyi ajándék válhat a gyűjteményből.

2006. V. 25.
E hó 23-án (kedden) abban a szerencsében volt részem, hogy találkoztam a Jekyll&Hyde zeneszerzőjével. Ezért három embernek szeretnék köszönetet mondani: Peter Williamsnak, aki kihámozta leveleimből a mondanivalót; Michael Staringernek, aki nem habozott segíteni; és természetesen Mr. Wildhornnak, amiért megannyi kérdésemre választ adott budapesti tartózkodása alatt. Részletek hamarosan!

2006. II. 15.
Olyan hírek jönnek, melyek igencsak időszerűek voltak. Íme: 2006 őszétől ismét látható lesz Pesten a Jekyll és Hyde a Musical Színház előadásában! A másik, szintén örvendetes hír: 2007 június 1-jétől angol nyelvű Jekyll és Hyde turné indul, mely behálózza Ausztriát, Németországot és Svájcot (a turnéra egyébiránt szereplőválogatás lesz). Az előadásokhoz előre is sok sikert kívánok. (forrás: Musical Színház )
 

vissza